Frøken Friis

Profil

Jeg er 48 år og har altid arbejdet kreativt med hænderne.

 

Igennem de sidste 12-15 år har jeg haft stor glæde og fundet meget inspiration i at pileflette og filte.

 

Jeg havde i 2½ år min egen butik – Frøken Friis – hvor jeg solgte egne kreativiteter og kunsthåndværk gjort af andre kunstnere.

 

Jeg fletter hovedsageligt kurve og tasker i pileflet, men fletter også til udendørs brug som bl.a. fuglefoder huse og hegn.

 

Af filten former jeg tasker, hatte, tørklæder, hjemmesko og meget andet. Når jeg filter vælter det frem med nye ideer. Når man står med det våde emne, er det ligesom at modellere med ler og man kan forme de fineste detaljer i det våde uld.

 

Som noget nyt, er jeg begyndt at ”blande” de 2 materialer – uld og pil. Og det går rigtig fint i spænd.

 

Jeg har tidligere deltaget i arrangementer i Den Gamle By i Århus, samt indenfor Dansk Husflid og endvidere udstillet i forskellige butikker.
Sidste udstilling var på udstillingen "Kvindekunster" i Bjerringbro.
 
Da denne netbutik kun er min hobby, kan det forekomme at der ikke altid er lige mange varer at vælge imellem fordi jeg simpelthen ikke har kunnet nå det, men hvis du kan lide min side og mine produkter håber jeg, at du af og til vender tilbage og ser om der er kommet flere / nye varer til.
 
Du er også altid velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon.
Finder du ikke det du mangler vil der periodisk være mulighed for at bestille varer.
 
Idé'er eller opskrifter her fra hjemmesiden, må ikke bruges kommercielt uden mit skriftlige samtykke ifølge loven om ophavsret.
Frøken Friis v/Jette Friis | Hornvej 28, 8882 Fårvang  | Tlf.: 22 46 38 02